Gólyatábor 2015

Az idei gólyatábor nagyon adta!

Ebben az évben a másodéves kommunikációsok nem gólyatábort, hanem valóságshow-t szerveztek a gólyáknak. A felkérést a nagy népszerűségnek örvendő Mr. P-től kapták, ezért az ő nevét viselte a rendezvény, amelyet kiegészített a „welKOMM to reality” szlogen.

A gólyák október 23-tól 25-ig költözhettek be Mr. P bogártelkei villájába, ahol Mr. P ugyan nem, de az általa felkért szervezők minden pillanatban figyelték a villalakók cselekedeteit. Minden be volt kamerázva és őrült fotósok, filmesek rohangáltak, hogy megörökítsék a legemlékezetesebb pillanatokat. De ez még nem minden, az igazán ínyenc dolgok a titokszobában hangzottak el. Minden villalakó ki volt kérdezve, az ott készült videóinterjúkat pedig a nagyközönség is megtekintheti majd, amikor engedélyt ad rá a nagyfőnök.

Ahogy egy tisztességes realityshow-hoz illik, itt is akadtak érdekes karakterek: pláza-cicák, stréberek, frigidek, bulibárók, gettó bébik de még az arisztokraták is megtiszteltek minket kitüntető figyelmükkel. A karaktereknek köszönhetően a tojás lopás és a szó-kimondó mellett a karakter stop is bekerült az egész hétvégés játékok közé. Ez, a szervezők által igen kedvelt játék abból állt, hogyha elhangzott az a két mágikus szó, akkor a gólyák a kihúzott karakterüknek megfelelően kellett viselkedjenek tíz percen keresztül.
A sok bemutatkozós- és csapatépítő játék mellett a tábortűz és a buli sem maradhatott ki a hétvégéből, na meg persze a rendőrség sem. De nem úgy igazándiból,  egyszerűen csak ez a kis tréfa tűnt a legjobb indoknak arra, hogy az éjszaka közepén mindenki elhagyja a kényelmes ágyikóját és újra beinduljon a zenés-táncos mulatság. A szombat este fénypontja a beavatás volt ahol néhányan igen csak elérzékenyültek, de akadtak olyanok is, akik végignevették az egészet.

A tábor alatt jobban megismerhették egymást a villalakók és egy igazán kiforrott csapatként térhettek vissza a kincses városba. De Mr. P küldetése itt még korántsem ért véget... A valóságshow ugyanis folyatódik, a kiszavazásra a gólyabálon kerül sor és itt derül majd ki, hogy ki lesz 2015 nyerő párosa.

Szerző: Kolumbán Zenge, Kommunikáció II. év 


     

    

További képek a BBTE Kommunikáció Facebook oldalán