Indul a Mentor Klub

2017-09-28

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem idén második alkalommal szervezi meg a Mentor Klubot. A programsorozat célja, hogy a hallgatók a megszerzett tárgyi tudás mellett személyes készségeiket is hatékonyan fejleszteni tudják. A szakmai siker szempontjából manapság az úgynevezett soft skillek legalább olyan fontosak, mint a szakmai, az egyetemi tanterv keretében viszont jellemzően csak utóbbi fejlesztésére nyílik lehetőség.

A Mentor Klub többek között olyan készségek elsajátításához nyújt segítséget, mint a hatékony időgazdálkodás, tárgyalástechnika, stresszkezelés, személyes arculatépítés vagy tanulástechnika. Az októbertől májusig tartó programsorozat alatt a résztvevők 10 különböző témakörrel ismerkedhetnek meg. Emellett az idei programot két hétvégi képzés is színesíti. Az idei programban intézetünk oktatói is aktív szerepet vállalnak: Kádár Magor, Krippán Kinga, Könczei Zsolt, Dániel Botond és Benedek István egyaránt tartanak foglalkozásokat. 

A Mentor Klub szakiránytól függetlenül várja azon hallgatók jelentkezését, akik a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen alap- vagy mesterképzésen folytatják tanulmányaikat. A jelentkezéshez a Mentor Klub weboldalán található regisztrációs űrlapot szükséges kitölteni, valamint a kért dokumentumokat – önéletrajz és karrierterv – csatolni. A jelentkezési határidő: 2017. október 8.


További részletek a Mentor Klub weboldalán 
 bmk.ro